Schildersbedrijf Tongeren

binnenschilderwerken limburg

Binnenschilderwerken Tongeren

JC DECOR te Limburg realiseert binnenschilderwerken en behangwerken voor zowel particulieren, bedrijven, winkels of industriële organisaties en besteedt een uiterste zorg aan al zijn uitvoeringen. Voor aanvang maken wij muren en ondergronden volledig behang- en schilderklaar, ook vloeren en meubels worden volledig afgedekt om een totale bescherming van uw interieur te garanderen. Natuurlijk houden wij altijd rekening met lichtpunten en werken alles perfect af in strakke belijningen.
.
Voor elk binnenschilderwerk maken wij enkel gebruik van kwalitatieve producten en materialen voor een perfect resultaat. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Buitenschilderwerken Tongeren

We begrijpen als geen ander dat uw woning of bedrijfspand bij uitstek het visitekaartje is: privé, residentieel of industrieel. Aangezien de buitenkant constant onderhevig is aan weer, wind en andere eroderende invloeden, verdient dit extra aandacht. Het is daarom heel belangrijk om uw muren en houtwerk juist te behandelen tegen deze aantastingen.
.
Met onze jarenlange expertise in het gebruik van de meest kwalitatieve verfproducten geven wij u de juiste professionele raad voor het beschermen van o.a. uw ramen, deuren, gevels, balustrades, hekken en poorten. Zo profiteert u eenvoudigweg van een langere levensduur met ten minste 10 jaar garantie van uw buitenschilderwerk. Voor ons is het vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid hand in hand gaan om uw pand of woning te wapenen tegen verval.
.
Is uw gevel dringend aan een facelift toe? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

buitenschilderwerken achtergevel villa