Schilderwerken Hasselt

schilderen van muren in living

Schilderwerken Hasselt: advies op maat!

JC DECOR te Limburg realiseert schilderwerken regio Hasselt, … Ten eerste zorgen wij voor een hoge kwaliteit in behangwerken voor zowel particulieren, bedrijven, winkels of industriële organisaties en besteden een uiterste zorg aan al onze uitvoeringen. Voor aanvang maken wij muren en ondergronden volledig behang- en schilderklaar, vloeren en meubels worden volledig afgedekt om een totale bescherming van uw interieur te garanderen. Ook houden we altijd rekening met lichtpunten en werken alles perfect af in strakke belijningen.
.
Voor elk binnenschilderwerk maken wij enkel gebruik van kwalitatieve producten en materialen voor een perfect resultaat. We zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Buitenschilderwerken Hasselt

We begrijpen als geen ander dat uw woning of bedrijfspand bij uitstek het visitekaartje is: privé, residentieel of industrieel. Aangezien de buitenkant constant onderhevig is aan weer, wind en andere eroderende invloeden, verdient dit extra aandacht. Daarmee is het heel belangrijk om uw muren en houtwerk juist te behandelen tegen deze aantastingen.
.
Met onze jarenlange expertise in het gebruik van de meest kwalitatieve verfproducten geven wij u de juiste professionele raad voor het beschermen van o.a. uw ramen, deuren, gevels, balustrades, hekken en poorten. Bovendien profiteert u eenvoudigweg van een langere levensduur met ten minste 10 jaar garantie van uw buitenschilderwerk. Voor ons is het vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid hand in hand gaan om uw pand of woning te wapenen tegen verval.
.
Is uw gevel dringend aan een facelift toe? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Schilderwerken van gevel villa