Binnenschilderwerken

Binnenschilderwerken

JC DECOR te Limburg realiseert binnenschilderwerken en behangwerken voor zowel particulieren, bedrijven, winkels of industriële organisaties en besteedt een uiterste zorg aan al zijn uitvoeringen. Om te beginnen maken wij muren en ondergronden volledig behang- en schilderklaar, ook vloeren en meubels worden volledig afgedekt om een totale bescherming van uw interieur te garanderen. Bovendien houden wij altijd rekening met lichtpunten en werken alles perfect af in strakke belijningen.
.
Ook voor elk binnenschilderwerk maken wij enkel gebruik van kwalitatieve producten en materialen voor een perfect resultaat. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Behangwerken

Ook voor behangwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Vliesbehang – een vorm van fijn glasvezelbehang – is tegenwoordig erg in trek want het voorkomt barsten en oneffenheden. We bieden u een prachtig esthetisch resultaat met zuiver egaal oppervlak dat onbeperkt te combineren is met kleur.
.
Daarnaast leveren wij ook het luxueuze textielbehang van o.a. Arte, Hooked on Walls, Eijffinger en Dekens. Een ruim aanbod van diverse prints, motieven en kleuren laat een eindeloze waaier aan mogelijkheden toe voor zowel klassieke als moderne interieurs.
.
Laat uw inspiratie de vrije loop en twijfel niet om contact met ons op te nemen: wij zoeken graag voor u een decor met een geschikt decorum.

binnenschilderwerken limburg