Buitenschilderwerken

buitenschilderwerken achtergevel villa

Buitenschilderwerken

Ten eerste begrijpen we als geen ander dat uw woning of bedrijfspand bij uitstek het visitekaartje is: privé, residentieel of industrieel. Aangezien de buitenkant constant onderhevig is aan weer, wind en andere eroderende invloeden, verdient dit extra aandacht. Daarmee is het heel belangrijk om uw muren en houtwerk juist te behandelen tegen deze aantastingen.
.
Met onze jarenlange expertise in buitenschilderwerken en door middel van kwalitatieve verfproducten geven wij u de juiste professionele raad voor het beschermen van o.a. uw ramen, deuren, gevels, balustrades, hekken en poorten. Bovendien profiteert u eenvoudigweg van een langere levensduur met ten minste 10 jaar garantie van uw gevelschilderwerk. Voor ons is het vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid hand in hand gaan om uw pand of woning te wapenen tegen verval.
.
Is uw gevel dringend aan een facelift toe? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Gevelschilderwerken

Gegarandeerd een gave gevel! Een gevel is onderhevig aan tal van invloeden van buitenaf en van binnenuit: zon, wind, vocht, bouwgebreken, etc. Daarom verdienen deze extra aandacht. De mogelijke gevolgen zijn vaak niet te overzien: scheurvorming, opstijgend vocht, roestende betonbewapening, mos, schimmels, algen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om uw buiten muren juist te behandelen tegen deze aantastingen. Met het gebruik van de meest kwalitatieve verfproducten en het vakkundig aanbrengen van de verflagen is uw gevel bestand tegen alle soorten weersomstandigheden. Zo profiteert u van een jaren lange levensduur van uw gevelschilderwerk.
.
Voor JC DECOR is het vanzelfsprekend dat kwaliteit, service en duurzaamheid hand in hand dienen te gaan om uw woning of bedrijfspand te wapenen tegen verval. Ook beschikken wij over uitgebreide kleurstalen voor de afwerking van de buiten muren. Zo kan de perfecte kleur naar ieders wensen bepaald worden.

buitenschilderwerken gevel van villa